Izrada web sajta

Web dizajn rešenja u skladu sa vašim potrebama

Sajtovi po meri vašeg poslovanja

Izrada web sajta podrazumeva dizajn i funkcionalnost koja je u skladu sa potrebama vašeg poslovanja. Kreiranje jedne web prezentacije zahteva razumevanje poslovnog modela kojim se bavite, pregled konkurencije koja je već online i definisanje jasne strukture. Svaki sajt treba da ima određenu namenu i u skladu sa tim fokus je uvek na kreiranju pravilne strukture vašeg sajta i jasne funkcionalnosti uz kvalitet kojim želimo da privučemo i zadržimo ciljanu publiku odnosno korisnike.

Vaš web sajt je ogledalo vaše firme online. Bez obzira da li tek krećete sa poslovanjem ili ste već neko vreme na tržištu, izrada web prezentacije će vam omogućiti da plasirate i promovišete proizvod ili uslugu koji imate u ponudi i na taj način proširite bazu svojih korisnika.

Pozovite radi konsultacije

Pošaljite upit

Ovu veb lokaciju štite reCAPTCHA i Google Politika privatnosti i primenjuju se Uslovi korišćenja usluge.

Izrada sajta obuhvata

01.

Dizajn prilagođen vama

Kreiranje strukture i dizajn rešenja u skladu sa vašim poslovanjem, usmereno ka budućim korisnicima sajta.

02.

Optimizacija sadržaja

Kompletna optimizacija grafičkog i ostalog materijala na sajtu (fotografije, video, ilustracije, dokumenti itd.).

03.

Responsive dizajn

Mobile-first pristup usmeren pre svega ka preglednosti na smart uređajima sa fokusom na smart telefone.

Svaka prezentacija se kreira sa fokusom na SEO i kvalitetnu strukturu. U skladu sa tim, u cenu izrade sajta uključena je i osnovna SEO optimizacija koja podrazumeva raspored i definisanje elemenata na stranici tako da sistemi za pretraživanje (eng. search engine) mogu jasno razumeti i indeksirati sadržaj na vašem sajtu. Za detaljniji SEO plan (audit) možete pogledati ponudu za SEO optimizaciju.

Web sajt sa fokusom na vaše posetioce

Ukoliko želite dobar efekat vaše web stranice, fokus bi trebao da bude ka posetiocima odnosno ka potencijalnim klijentima. Web sajt mora biti funkcionalan i jednostavan za navigaciju. Želimo da naš budući klijent ima jasan pregled onoga što nudimo i da na brz način dođe do kvalitetne informacije. Jasan i pregledan web sajt, sa dobrom strukturom i rasporedom informacija će zadržati korisnika i podstaći ga da istraži više od same početne stranice. Moj fokus prilikom izrade web sajtova je uvek na budućim posetiocima i na novim klijentima koje možete privući sa sajtom koji će na njihov upit odgovoriti na najbolji mogući način.

Česta pitanja

Kratak odgovor bi bio: zavisi. Duži odgovor bi bio da se cena može odrediti nakon što je jasno definisan projekat odnosno zadatak koji je potrebno ispuniti. Cena zavisi pre svega od kompleksnosti sajta i vremena koje je potrebno utrošiti za izradu. Iako je ovo najčešće pitanje od strane klijenata, ponudu sa cenom kao i specifikacijama mogu formirati nakon što dogovorimo kakav sajt je potrebno kreirati i sa kojim funkcionalnostima. Naravno, ukoliko niste sigurni kakav web sajt vam je potreban, tu sam da vam pomognem i iznesem svoje ideje i predloge.

Vreme izrade takođe zavisi. S’ obzirom da se sajtovi kreiraju putem WordPress platforme, okvirno, može biti od 15 dana (za “jednostavnije” sajtove) ili duže. Ovo je pod uslovom da posoji unapred pripremljen materijal za sajt – fotografije, tekstovi, video itd.

Pre nego što krenemo sa izradom, bilo bi veoma poželjno da imate zakupljen:

  • domen (ime odnosno naziv vašeg sajta – www.vassajt.com)
  • hosting (server na kome će se nalaziti vaš sajt i gde ćemo prebaciti prezentaciju nakon izrade)

Obe navedene stavke možete zakupiti kod lokalnog provajdera hosting usluga. Hosting provajdere u Srbiji možete pretražiti preko Google-a ili klikom na ovaj link

Kako do vašeg sajta?

Projekti se kreiraju i prilagođavaju individualno, u zavisnosti od potreba klijenta.

Kontakt

Razgovor je potpuno besplatan. Porazgovarajmo o vašim potrebama - bez obzira da li je u pitanju izrada web sajta, seo optimizacija ili usluge oglašavanja na internetu.

Sastanak

Detalje možemo razraditi na sastanku. Usluge se kreiraju i pralogođavaju Vašim potrebama odnosno poslovanju. Svaka od usluga zahteva individualni pristup i analizu.

Dogovor i realizacija

Početak realizacije projekta u skladu sa dogovorenim rešenjem. Koristeći najbolju  praksu a sa ciljem da vaše poslovanje predstavimo online,  na najbolji mogući način.

Ukoliko niste sigurni kakav sajt vam je potreban, slobodno kontaktirajte radi konsultacije. Navedite kakva vrsta sajta vam je potrebna (da li je u pitanju lični sajt, sajt za firmu itd..) pa ćemo zajedno analizirati mogućnosti a ja ću vam naravno dati svoje predloge i ideje. Slobodno pošaljite i primere nekih sajtova koji su vam se dopali jer može poslužiti kao parametar u kom pravcu bi trebalo raditi dizajn.

Portfolio

Pogledajte najnovije projekte koji su realizovani. Ostale projekte možete pogledati na stranici Portfolio.

Pogledajte još

Google Ads

Oglašavanje na Google pretraživaču

Social marketing

Online oglašavanje preko Facebook Ads-a