Izrada web sajta

Web dizajn rešenja u skladu sa vašim potrebama

Sajt po meri vašeg poslovanja

Izrada kvalitetnog web sajta Vam može pomoći da ostvarite ciljeve Vašeg poslovanja – online.
Ukoliko ste u situaciji da imate razvijen biznis ili možda želite tek da krenete sa razvojem neke vrste online poslovanja, onda je pravo vreme da razmislite o kreiranju web prezentacije koja će biti u skladu sa željenim ciljevima. Web sajt svakako nije i ne mora biti namenjen samo za poslovne aktivnosti nego je isto tako namenjen i pojedincima koji žele da približe svoje aktivnosti i iskustva korisnicima na internetu.

Kroz uslugu izrade web sajta, mogu Vam ponuditi kreiranje originalne online prezentacije u skladu sa Vašim ciljevima. Ovo znači da se svaki pojedinačni sajt osmišljava i kreira individualno u zavisnosti od Vaših potreba i željenih aktivnosti na sajtu. Bitno je napomenuti da se krajnji izgled i funkcionalnost web sajta uvek usmerava ka budućim posetiocima odnosno korisnicima Vašeg sajta.

Pozovite radi konsultacije

Pošaljite upit

Ovu veb lokaciju štite reCAPTCHA i Google Politika privatnosti i primenjuju se Uslovi korišćenja usluge.

Šta dobijate u okviru izrade web sajta:

01.

Strukturu i dizajn sajta

Kreiranje strukture i dizajn rešenja za sajt putem WordPress platforme

02.

Optimizaciju sadržaja

Kompletna optimizacija grafičkog i ostalog materijala na sajtu (fotografije, video, ilustracije, dokumenti itd.)

03.

Responsive dizajn

Fokus na mobilne uređaje – procena je da oko 60% poseta danas dolazi sa smartphone uređaja

04.

Osnovni SEO

Jasna struktura stranica i sadržaja, tagova, naslova i ostalih elemenata u skladu sa Google preporukama i standardima na web-u

05.

Podešavanje analitike

Uvezivanje sajta sa sistemima za praćenje i analizu poseta i aktivnosti (putem  Google Tag Managera)

06.

Tutorijal

Kreiranje kratkih video uputstava za samostalno ažuriranje sajta (po potrebi)

Kvalitetna struktura sajta u skladu sa standardima je deo ponude. U cenu izrade sajta uključena je i osnovna SEO optimizacija koja podrazumeva raspored i definisanje URL-ova i elemenata na stranicama tako da sistemi za pretraživanje (eng. search engine) mogu jasno razumeti i indeksirati sadržaj na vašem sajtu. Za detaljniji SEO plan (audit) možete pogledati ponudu za SEO optimizaciju.

Fokus izrade sajta je uvek na posetiocima

Web sajt primarno kreiramo za buduće korisnike odnosno posetioce Vašeg sajta. Ovo bi mogli biti i vaši potencijalni klijenti i cilj je da im obezbedimo web sajt koji je funkcionalan i jednostavan za navigaciju. Želimo da Vaš budući klijent ima jasan pregled onoga što imate u ponudi i da na brz način dođe do kvalitetne informacije. Jasan i pregledan web sajt, sa dobrom strukturom i rasporedom informacija će zadržati korisnika i podstaći ga da istraži više od same početne stranice. Upravo iz tog razloga, prilikom izrade sajta fokus je uvek na budućim posetiocima odnosno (potencijalno) novim klijentima koje možete privući sa sajtom koji će na njihov upit odgovoriti na najbolji mogući način.

3 koraka do vašeg sajta

Projekti se kreiraju i prilagođavaju individualno, u zavisnosti od Vaših potreba.

Kontakt

Pozovite i predstavite Vaše poslovanje. Inicijalni razgovor je upoznavanje sa Vama i Vašim biznisom, neformalni razgovor koji pomaže pre svega da se načelno odrede dalje aktivnosti.

Sastanak

Detalji daljih aktivnosti se mogu razraditi na sastanku. Web sajt se uvek kreira i prilagođava potrebama Vašeg poslovanja. Naravno, uz individualni pristup i analizu.

Dogovor i realizacija

Realizacija projekta u skladu sa dogovorenim rešenjem. Cil je da vaše poslovanje predstavimo online  na najbolji mogući način, koristeći preporučene standarde za izradu web stranica.

Česta pitanja

Kratak odgovor bi bio: zavisi. Duži odgovor bi bio da se cena može odrediti nakon što je jasno definisan projekat odnosno zadatak koji je potrebno ispuniti. Cena zavisi pre svega od kompleksnosti sajta i vremena koje je potrebno utrošiti za izradu. Iako je ovo najčešće pitanje od strane klijenata, ponudu sa cenom kao i specifikacijama mogu formirati nakon što dogovorimo kakav sajt je potrebno kreirati i sa kojim funkcionalnostima. Naravno, ukoliko niste sigurni kakav web sajt vam je potreban, tu sam da vam pomognem i iznesem svoje ideje i predloge.

Vreme izrade takođe zavisi. S’ obzirom da se sajtovi kreiraju putem WordPress platforme, okvirno, može biti od 15 dana (za “jednostavnije” sajtove) ili duže. Ovo je pod uslovom da posoji unapred pripremljen materijal za sajt – fotografije, tekstovi, video itd.

Pre nego što krenemo sa izradom, bilo bi veoma poželjno da imate zakupljen:

  • domen (ime odnosno naziv vašeg sajta – www.vassajt.com)
  • hosting (server na kome će se nalaziti vaš sajt i gde ćemo prebaciti prezentaciju nakon izrade)

Obe navedene stavke možete zakupiti kod lokalnog provajdera hosting usluga. Hosting provajdere u Srbiji možete pretražiti preko Google-a ili klikom na ovaj link

Ukoliko niste sigurni kakav sajt vam je potreban, slobodno kontaktirajte radi konsultacije. Uz dovoljno informacija zajedno ćemo analizirati Vaše potrebe a ja ću vam naravno dati svoje predloge i ideje. Slobodno pošaljite i primere nekih sajtova koji su ostavili utisak na Vas jer može poslužiti kao parametar u kom pravcu bi trebalo usmeriti dizajn.

Portfolio

Pogledajte najnovije projekte koji su realizovani. Ostale projekte možete pogledati na stranici Portfolio.

Pogledajte još

Google Ads

Oglašavanje na Google pretraživaču

Social marketing

Online oglašavanje preko Facebook Ads-a