Web dizajn i digitalni marketing

Podignite vaše online prisustvo na viši nivo uz pomoć kvalitetnog sajta, optimizacije usmerene ka korisnicima i digitalnim marketingom kojim možete privući najširu publiku na internetu.

Sajt i oglašavanje za ostvarenje vaših ciljeva

Realnost je takva da živimo u vremenu kada je internet dostupan svima i kada ljudi provode dosta vremena pretražujući razne informacije, usluge ili proizvode online. Google beleži preko 3,5 milijardi pretraga dnevno, Facebook 2,5 milijarde korisnika i brojke se samo povećavaju. Ali nisu brojke najbitnije. Potencijal se nalazi u iskorišćavanju ovih mreža za proširenje Vašeg poslovanja. Korisnici na internetu verovatno traže ono što imate da im ponudite bez obzira da li je u pitanju usluga, proizvod ili samo neka korisna informacija. U takvoj situaciji, bilo bi dobro da imate prisustvo na internetu i da odgovorite na upit korisnika na najbolji način. Ovo je moguće kroz kvalitetan sajt i optimizaciju. A kroz digitalni marketing moći ćete da promovišete Vašu ponudu dodatno i privučete veću publiku.

Usluge

Izaberite uslugu u skladu sa vašim potrebama

Izrada sajta

Kreiranje web prezentacije u skladu sa vašim poslovanjem. Priprema, dizajn i implementacija.

SEO

Optimizacija za Google pretraživač. Analiza ključnih reči i konkurencije i plan aktivnosti.

Google oglasi

Analiza, priprema i kreiranje reklamnih kampanja. Praćenje rezultata i optimizacija.

Facebook oglasi

Oglašavanje na Facebook-u i povezanim servisima. Osmišljavanje i kreiranje reklamnih kampanja.

Kontaktirajte

Pozovite ili pošaljite email i kroz inicijalni razgovor možete predstaviti ono čime se bavite i koji su Vam ciljevi. Svrha razgovora jeste da se upoznamo i da se kroz taj inicijalni kontakt negde stvori slika o daljem razvoju usluga za Vas (izrada sajta, seo, oglašavanje). Tu sam da Vam predstavim svoje usluge i dam predloge i smernice na osnovu toga koju poslovnu aktivnost obavljate.

Sastanak i detalji

Nakon upoznavanja, možemo krenuti u razradu detalja. Najbolji kvalitet možemo dobiti samo onda kada tačno znamo šta je potrebno kreirati i kada jasno isplaniramo postupak. Svaki detalj vezano za ono što želite da plasirate je bitan a pogotovo ukoliko imate određene prednosti u odnosu na konkurenciju koja je online.

U celom ovom procesu oko osmišljavanja i planiranja Vam nudim svoju podršku kako biste imali jasnu sliku o tome na koji način će usluga koju izaberete biti implementirana.

Dogovor i realizacija

Detalji su tu da nam daju dovoljno informacija na osnovu kojih određujemo smer i pravac u kome treba da idemo i dalji tok aktivnosti. Na sastanku smo sve to definisali i sledeći korak jeste dogovor oko realizacije na osnovu dostavljene ponude.

Krajnji proces jeste dogovor a zatim i realizacija usluge u skladu sa dogovorenim rešenjem. Sve o čemu smo prethodno razgovarali i što je unapred isplanirano se primenjuje online.

Ja sam Vladimir

Web dizajnom se bavim od 2015 godine i želja mi je da svoje znanje prenesem na projekte, tako što ću kreirati najbolje digitalno iskustvo za svoje klijente. Bez obzira da li je u pitanju izrada web sajta, SEO ili online oglašavanje, individualnim pristupom analiziram potrebe svojih klijenata kako bi njihovo prisustvo na internetu učinili maksimalno efikasnim.

Živimo u vremenu mobilnih uređaja

Važno je napomenuti da se sve usluge kreiraju sa fokusom na mobilne uređaje (smartphone pre svega). Korisnici dnevno provode po više sati na smart telefonima i količina pretraga i pregleda sajtova na mobilnim je odavno prevazišla desktop. Iz tog razloga je tzv. mobile-first pristup veoma bitan. Google je takođe mobile-first i primarno gleda Vaš sajt preko mobilnog a tek onda preko desktop-a. Iz njihovog ugla je izuzetno bitno kako Vaš sajt izgleda na rezolucijama ovih uređaja, koliko brzo se učitava i kakav je korisnički doživljaj (eng. UX – User Experience).

Portfolio

No post found!

Scroll to Top