O meni

Misija, vizija i posvećenost

Ja sam Vladimir

Web dizajnom se bavim od 2015 godine i želja mi je da svoje znanje prenesem na projekte, tako što ću kreirati najbolje digitalno iskustvo za svoje klijente. Bez obzira da li je u pitanju izrada web sajta, SEO ili online oglašavanje, individualnim pristupom analiziram potrebe svojih klijenata kako bi njihovo prisustvo na internetu učinili maksimalno efikasnim.

O sebi ne volim mnogo da govorim, ali smatram da sam veliki perfekcionista u svemu što radim. U web dizajnu, to uglavnom znači da težim ka „pixel perfect“ dizajnu, uz uvek neophodnu i poželjnu dozu kreativnosti i originalnosti. Trudim se da budem originalan kada kod i koliko god je to moguće, jer na web-u je bitno da privučete pažnju na pravi način.

Izrada sajtova 90%
SEO 85%
Online oglašavanje 85%

Analiza, dizajn i optimizacija sajtova

Svakom novom projektu pristupam individualno i sa razumevanjem onoga što je potrebno kreirati. Bez obzira na tip web sajta, smatram da svaka prezentacija treba da ima neki svoj pečat. Nešto što će oslikavati ono što je i delatnost pojedinca ili firme za koju se sajt i kreira. Naravno, izrada dizajn rešenja se radi uvek u konsultaciji sa klijentom.

Dobar web sajt podrazumeva jasan i pregledan prikaz, funkcionalnost, responsive (podjednako dobar prikaz na svim uređajima sa fokusom na mob. uređaje), brzo učitavanje stranica, jasnu strukturu, kvalitetan sadržaj i još mnogo toga. Svi ovi faktori su usmereni isključivo na posetioce vašeg sajta i prilikom izrade možemo slobodno reći da se prezentacije kreiraju sa namerom da privučemo posetioce i dostavimo im informacije na najbolji mogući način.

Misija

Moja misija jeste da, kroz kreativan i kvalitetan rad, svojim klijentima predstavim mogućnosti online usluga koje mogu unaprediti njihovo poslovanje. Kroz izradu sajta da postavimo kvalitetan temelj a kroz marketing aktivnosti i SEO da dostignemo željene ciljeve.

Vizija

Moja vizija jeste da kroz projekte koji su uvek usmereni na kvalitet pridobijem i zadržim poverenje svojih klijenata. Da usluga koju zajednički dogovorim sa klijentom ispunjava zadate ciljeve a da kontinuiranim održavanjem online aktivnosti unapredim njihovo poslovanje još više.

Portfolio

Pogledajte najnovije projekte koji su realizovani. Ostale projekte možete pogledati na stranici Portfolio.