Izrada web sajta podrazumeva dizajn i funkcionalnost koja je u skladu sa potrebama vašeg poslovanja. Kreiranje jedne web prezentacije podrazumeva razumevanje poslovnog modela kojim se bavite, pregled konkurencije koja je već online i definisanje jasne strukture. Svaki sajt treba da ima određenu namenu i ne bi ga trebalo raditi “zato što svi danas imaju sajt”. Vaš web sajt je ogledalo vaše firme online i u skladu sa tim bi trebalo praviti strukturu i targetirati ciljanu publiku sa kvalitetom koji im možete punuditi.

proces izrade web sajta Izrada web sajtova (web dizajn)

Sajt sa fokusom na vaše posetioce

Ukoliko želite dobar efekat vaše web stranice, fokus bi trebao da bude ka posetiocima odnosno ka potencijalnim klijentima. Web sajt mora biti funkcionalan i jednostavan za navigaciju. Želimo da naš budući klijent ima jasan pregled onoga što nudimo i da na brz način dođe do kvalitetne informacije. Jasan i pregledan web sajt, sa dobrom strukturom i rasporedom informacija će zadržati korisnika i podstaći ga da istraži više od same početne stranice. Moj fokus prilikom izrade web sajtova je uvek na budućim posetiocima i na novim klijentima koje možete privući sa sajtom koji će na njihov upit odgovoriti na najbolji mogući način.

web dizajn usluga
Izrada web sajta će vam omogućiti predstavljanje vašeg poslovanja online. Prednosti se ogledaju u tome što kreiranje sajta doprinosi boljoj informisanosti korisnika o onome što nudite, stvara poverenje, omogućava lakši kontakt i doprinosi ozbiljnosti vašeg brenda.

Usluga izrade web sajta podrazumeva:

Originalan dizajn

Kreiranje strukture i dizajn rešenja putem WordPress platforme

Optimizaciju sadržaja

Optimizacija sadržaja (fotografije, video materijal, ikonice itd.)

Responsive dizajn

Mobile-first responsive pristup dizajnu web sajta (fokus na mobilne uređaje)

Zakažite konsultaciju

Scroll to Top